Corona en uitvaart.

We zijn verheugd dat de maatregelen omtrent het coronavirus weer voorbij zijn. In principe is alles weer mogelijk en behoeft er geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden en is het dragen van het “verplichte” mondkapje voorbij.

We willen toch vragen om voorzichtig met elkaar om te gaan, want het virus is nog niet weg, maar in mildere maat aanwezig.

De uitvaart mag weer met meer mensen plaatsvinden en dit is positief, zodat de familie niet moet selecteren wie wel en wie niet bij de uitvaart aanwezig mag zijn.

Indien men klachten heeft van koorts, verkoudheid of hoesten raden we u aan om thuis te blijven.

Mocht de familie toch de behoefte hebben om de zaal ruim neer te zetten zodat er toch voldoende afstand gehouden kan worden, dan respecteren we dit en passen we dit netjes aan.

Indien men wenst, na toestemming van de familie, kan de dienst/ uitvaart uitgezonden worden via een livestream (op onze site), hetzij met beeld en geluid, of alleen geluid.

We blijven ook na toestemming van de nabestaande, de mogelijkheid bieden dat de mensen hun medeleven kunnen betuigen via een digitale condoleanceregister (op deze site).