Alles wat Amissio voor u verzorgt lijkt zo vanzelfsprekend en verloopt zo respectvol omdat wij kunnen rekenen op een professioneel team met medewerkers die precies weten wat er van hen verwacht wordt.

Onze algemeen medewerkers bieden ondersteuning voor onze uitvaartleiders en zij nemen veel praktische zaken voor hun rekening. Dat geldt zowel in de thuissituatie als bij de dienst rondom een uitvaart. Plichtsgetrouw, ingetogen en respectvol, precies zoals wij vinden dat het hoort.

Met toewijding en respect mensen kunnen bijstaan tijdens een periode van verdriet is een dankbare functie. Het is fijn wanneer mensen met een tevreden gevoel terug kunnen kijken op het afscheid van een dierbare.

Jozalien
Algemeen medewerker

Jozalien - Amissio

Het is fijn wanneer je mensen kunt bijstaan tijdens een periode van verdriet. Dat je ze kunt helpen om op een waardige manier afscheid te kunnen laten nemen van hun dierbare. Werken in de uitvaartzorg is bijzonder en mooi om te doen. Ik doe er dan ook alles aan om mensen met een goed gevoel te kunnen laten terug kijken op het afscheid van hun dierbare.

Tineke
Algemeen medewerker

Tineke - Amissio

Wat is het mooi dat ik met heel mijn hart mensen in uiterst verdrietige periodes in hun leven mag bijstaan. Dit is voor mij heel waardevol en ook om te zien dat ieder op eigen persoonlijke wijze invulling kan en mag geven.

Rianne
Algemeen medewerker

Rianne - Amissio

Het overlijden van een dierbare heeft een enorme impact. Het doet me goed om mensen bij te staan en ze te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Discretie, respect, waardigheid en vertrouwen zijn daarbij voor mij heel belangrijk.

Brandine
Algemeen medewerker

Brandine - Amissio

Ik weet uit ondervinding hoe belangrijk het is dat je in dagen van rouw en verdriet gesteund en geholpen wordt. En daarom wil ik er op die momenten voor u zijn!

Rianne
Algemeen medewerker

Rianne - Amissio