U bepaalt voor een belangrijk deel zelf wat voor kosten u bij een overlijden wilt maken. Vrijwel alle persoonlijke wensen kunnen tegenwoordig in vervulling worden gebracht, maar aan alles hangt een prijskaartje.

Als begrafenisonderneming is het onze taak om u wegwijs te maken in de mogelijkheden en de kosten. Het is uiteindelijk aan uzelf om daarin de juiste keuze te maken.

Ons advies is om u bij alle financiƫle beslissingen vooral te baseren op uw eigen gevoel of de uitdrukkelijke wensen van de overledene. Puur handelen in een vlaag van emotie leidt vaak tot onnodig hoge kosten.

Indien u een verzekering heeft bij een maatschappij met een dienstenpakket, krijgt u indien u een andere onderneming kiest maar een klein gedeelte uitgekeerd. Al zijn vaak de dienstenpakket niet volledig gedekt om de uitvaart te betalen.

Daarom raden wij altijd aan een verzekering te nemen waar een geld bedrag wordt uitgekeerd. Daar is dan ook de keus vrij welke onderneming u zelf kiest wanneer een overlijden daar is. En wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd.